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J-GLOBAL ID:201603001252547000

抗酸化活性が増強した液化麹の製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (3): 平木 祐輔 ,  藤田 節 ,  深見 伸子
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2012155588
Publication number (International publication number):2013252125
Patent number:5880856
Application date: Jul. 11, 2012
Publication date: Dec. 19, 2013
Claim (excerpt):
【請求項1】 麹を50°C〜60°Cの温度で1〜3日間加熱処理する工程、続いて70°C〜80°Cの温度で4〜6日間加熱処理する工程を含む、抗酸化活性が増強した液化麹の製造方法。
IPC (6):
A23L 33/10 ( 201 6.01) ,  A61K 8/99 ( 200 6.01) ,  A61K 35/74 ( 201 5.01) ,  A61P 25/28 ( 200 6.01) ,  A61P 39/06 ( 200 6.01) ,  C12P 1/02 ( 200 6.01)
FI (6):
A23L 1/30 Z ,  A61K 8/99 ,  A61K 35/74 C ,  A61P 25/28 ,  A61P 39/06 ,  C12P 1/02 Z
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
Article cited by the Patent:
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