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J-GLOBAL ID:201802236525574008   Reference number:18A1188244

Beneficence of Wisdom: Our Life Brought Up by Microorganisms

知恵の結晶:微生物が醸す私たちの食生活
Author (1):
Material:
Volume: 51  Issue:Page: 135-141(J-STAGE)  Publication year: 2018 
JST Material Number: Y0637A  ISSN: 1341-1535  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (2):
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General  ,  Food in general 
Reference (29):
  • 1) 公益財団法人 日本醸造協会 (2015/3/15),「麴菌をわが国の「国菌」に認定する」,https://www.jozo.or.jp/gakkai_sirase,http://www.jozo.or.jp/koujikinnituite2.pdf (2015/3/19)
  • 2) 一島英治 (2017),「日本の国菌-コウジキンが支える社会と文化-」,東北大学出版会,仙台
  • 3) 杉山純多編 (2005),「菌類・細菌・ウイルスの多様性と系統」,裳華房,東京
  • 4) 「日本の食生活全集」編集委員会 (1993),「日本の食生活全集」 (各県版+索引巻),(社) 農山魚村文化協会,東京,全50巻
  • 5) 「日本の食生活全集」愛知県編集委員会 (1989),「日本の食生活全集」聞き書 愛知の食事,(社) 農山魚村文化協会,東京,口絵14-15,pp. 220-221
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