Pat
J-GLOBAL ID:201803009236478990
リノール酸含有食物の処理装置
Inventor:
,
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (2):
鎌田 健司
, 前田 浩夫
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2014065183
Publication number (International publication number):2015186545
Patent number:6295421
Application date: Mar. 27, 2014
Publication date: Oct. 29, 2015
Claim (excerpt):
【請求項1】リノール酸含有食物及び水を収容するとともに上面が開口してなる鍋部と、鍋部の開口に配置される蓋部と、鍋部を加熱する加熱部と、を有するリノール酸含有食物の処理装置であって、前処理コースを有し、前処理コースは、リポキシゲナーゼ失活温度以下の温度で一定時間維持するコースであるとともに、蓋部は、加熱部の出力中に鍋部に収容された水の表面に水を滴下する滴下部を、内蓋の周縁近傍に有することを特徴とするリノール酸含有食物の処理装置。
IPC (2):
A47J 27/00 ( 200 6.01)
, A23L 33/00 ( 201 6.01)
FI (3):
A47J 27/00 109 L
, A47J 27/00 104 A
, A23L 33/00
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (6)
-
特開平1-249020
-
豆腐の製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2006-053092
Applicant:株式会社紀文食品, サンリッチ・エルエルシー, オリジン・フジ株式会社
-
特許第6436452号
-
ブレンドトマトジュース及びその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2011-015566
Applicant:日本デルモンテ株式会社
-
トマト濃縮物の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-222750
Applicant:日本デルモンテ株式会社
-
炊飯器
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2002-155792
Applicant:象印マホービン株式会社
Show all
Cited by examiner (6)
-
特開平1-249020
-
豆腐の製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2006-053092
Applicant:株式会社紀文食品, サンリッチ・エルエルシー, オリジン・フジ株式会社
-
特許第6436452号
-
ブレンドトマトジュース及びその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2011-015566
Applicant:日本デルモンテ株式会社
-
トマト濃縮物の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-222750
Applicant:日本デルモンテ株式会社
-
炊飯器
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2002-155792
Applicant:象印マホービン株式会社
Show all
Return to Previous Page