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J-GLOBAL ID:202002288638152039   Reference number:20A0418633

The Effects of Viewing a Demonstration Video on University Students’ Awareness and Actual Behaviour Regarding Kitchen Knife Skills

大学生の包丁技術に関する意識と行動に及ぼすビデオ視聴効果
Author (2):
Material:
Volume: 52  Issue:Page: 395-404(J-STAGE)  Publication year: 2019 
JST Material Number: Y0637A  ISSN: 1341-1535  Document type: Article
Article type: 短報  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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Food in general 
Reference (14):
  • 1) 大学調理教育研究グループ北九州 (2012),大学における調理実習教育の現状と担当教員の把握する学生の実態,日本調理科学会誌,45,255-264
  • 2) 池田博子 (2013),きゅうりの薄切り実技テストにみる学生の包丁技術の変化と教育効果,日本調理科学会誌,46,121-128
  • 3) 松田康子,奥嶋佐知子,石川裕子,柴田圭子 (2010),管理栄養士養成課程学生の調理力の実態とその解析 (第2報) 調理経験と技術取得の関係,女子栄養大学紀要,41,33-39
  • 4) 小原哲二郎,細谷憲政 (1997),「簡明食辞林 (第2版) 」,樹村房,東京,p. 668
  • 5) 鈴木洋子 (2011),「食べる力は生きる力:クッキングからはじめる食育」,東山書房,京都,pp. 28-29
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