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J-GLOBAL ID:201601006588365818   Update date: Apr. 20, 2024

Ueda Yasuko

ウエダ ヤスコ | Ueda Yasuko
Affiliation and department:
Research field  (1): Animal production science
Research keywords  (6): 香気成分 ,  官能評価 ,  牛乳 ,  放牧 ,  自給飼料 ,  乳牛
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2004 - 2007 Investigation of the roles of arachidonic acid metabolite at the process of placenta discharge at delivery of cattle and development of new delivery induction method
Papers (34):
MISC (41):
  • 三谷朋弘, 朝隈貞樹, 篠田優香, 上田靖子. The relationship between dairy farm management and milk quality in Hokkaido. ミルクサイエンス(Web). 2022. 71. 2
  • 三谷朋弘, 朝隈貞樹, 上田靖子, 内田健治, 川村周三, 上田宏一郎, 秋山典昭. Evaluation of Taste Sensing System for Discriminating Milk Produced by Different Feeding Management of Cows and Heat Treatments. ミルクサイエンス(Web). 2021. 70. 1
  • 上田靖子, 青木康浩, 根本英子, 朝隈貞樹, 宮地慎, 多田慎吾, 三谷朋弘. 道産イアコーン等トウモロコシ子実主体飼料の乳牛への給与効果と収益性評価. 農研機構北海道農業研究センター成果情報(Web). 2020. 2020
  • 朝隈貞樹, 上田靖子, 篠田優香, 三谷朋弘, 野村将, 青木康浩. 飼料の異なる原料乳を利用した発酵乳における香気成分および味覚センサー値への影響. ミルクサイエンス(Web). 2019. 68. 2
  • 三谷朋弘, 朝隈貞樹, 上田靖子, 青木康浩, 上田宏一郎, 大下友子. 放牧酪農家に対するイアコーンサイレージ給与が夏季の乳生産に及ぼす影響. 日本草地学会誌. 2018. 64
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Professional career (1):
  • 博士(農学) (北海道大学)
Work history (9):
  • 2021/04 - 現在 National Agriculture and Food Research Organization
  • 2016/04 - 2021/03 National Agriculture and Food Research Organization
  • 2011/04 - 2016/03 National Agriculture and Food Research Organization
  • 2006/04 - 2011/03 National Agriculture and Food Research Organization
  • 2005/04 - 2006/03 National Agriculture and Food Research Organization
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Association Membership(s) (4):
Japan Society for Meat Science and Technoligy ,  HOKKAIDO SOCIETY OF LIVESTOCK AND GRASSLAND SCIENCE ,  JAPANESE DAIRY SCIENCE ASSOCIATION ,  JAPANESE SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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