Fasolato Luca について
Department of Comparative Biomedicine and Food Science (BCA), University of Padova, Agripolis, Viale dell’Universita 16, 35020 Legnaro, PD, Italy について
Carraro Lisa について
Department of Comparative Biomedicine and Food Science (BCA), University of Padova, Agripolis, Viale dell’Universita 16, 35020 Legnaro, PD, Italy について
Facco Pierantonio について
CAPE-Lab - Computer-Aided Process Engineering Laboratory, Department of Industrial Engineering, University of Padova, via Marzolo, 9, 35131 Padova, PD, Italy について
Cardazzo Barbara について
Department of Comparative Biomedicine and Food Science (BCA), University of Padova, Agripolis, Viale dell’Universita 16, 35020 Legnaro, PD, Italy について
Balzan Stefania について
Department of Comparative Biomedicine and Food Science (BCA), University of Padova, Agripolis, Viale dell’Universita 16, 35020 Legnaro, PD, Italy について
Taticchi Agnese について
Department of Agricultural, Food and Environmental Sciences, University of Perugia, Via San Costanzo s.n.c., 06126 Perugia, Italy について
Andreani Nadia Andrea について
Department of Comparative Biomedicine and Food Science (BCA), University of Padova, Agripolis, Viale dell’Universita 16, 35020 Legnaro, PD, Italy について
Montemurro Filomena について
Department of Comparative Biomedicine and Food Science (BCA), University of Padova, Agripolis, Viale dell’Universita 16, 35020 Legnaro, PD, Italy について
Martino Maria Elena について
Department of Comparative Biomedicine and Food Science (BCA), University of Padova, Agripolis, Viale dell’Universita 16, 35020 Legnaro, PD, Italy について
Martino Maria Elena について
Institut de Genomique Fonctionnelle de Lyon (IGFL), Ecole Normale Superieure de Lyon, CNRS UMR 5242, Universite Claude Bernard Lyon 1, France について
Di Lecce Giuseppe について
Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, piazza Goidanich 60, I-47023, Cesena, Italy について
Toschi Tullia Gallina について
Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-University of Bologna, Viale Fanin 40 (4o. piano, Ala Ovest), 40127 Bologna, Italy について
Novelli Enrico について
Department of Comparative Biomedicine and Food Science (BCA), University of Padova, Agripolis, Viale dell’Universita 16, 35020 Legnaro, PD, Italy について
International Journal of Food Microbiology について
抗細菌作用 について
オリーブ について
シェルフライフ について
黄色ぶどう球菌 について
ソーセージ について
脂肪分解 について
in vitro実験 について
Pseudomonas について
殺菌作用 について
食品モデル について
生物活性 について
リステリア菌 について
イタリア共和国 について
フェノール類 について
抽出物 について
新鮮ソーセージ について
フェノール化合物 について
副生成物 について
オリーブ油植生水 について
肉製品 について
生理活性 について
農業副産物 について
オリーブ について
植生 について
フェノール化合物 について
強化 について
微生物 について
評価 について
多変量 について