Zhang Miao について
College of Food Science and Engineering,Nanjing University of Finance and Economics について
Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Wang Daoying について
Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Yang Yuling について
College of Food Science and Engineering,Nanjing University of Finance and Economics について
Zhang Muhan について
Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Bian Huan について
Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Wu Haihong について
Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Zhu Yongzhi について
Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Geng Zhiming について
Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Xu Weimin について
Institute of Agricultural Products Processing,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing,Quality and Safety Control について
Nanjing Nongye Daxue Xuebao について
アヒル について
アクチン について
反応時間 について
消光 について
相互作用 について
イオン について
結合定数 について
蛍光スペクトル について
蛍光分光法 について
蛍光強度 について
反応過程 について
影響因子 について
duck meat について
actomyosin について
adenosine 5’-monophosphate(AMP) について
influence factors について
生物学的機能 について
蛍光分光法 について
AMP について
アクチン について
相互作用 について
影響因子 について
研究 について