Zhang Jing について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science, Beijing 100193, China について
Zhang Jing について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment on Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Wang Miao について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science, Beijing 100193, China について
Wang Miao について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment on Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Cheng Fansheng について
College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao 266109, China について
Dai Chao について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science, Beijing 100193, China について
Dai Chao について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment on Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Sun Yufeng について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science, Beijing 100193, China について
Sun Yufeng について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment on Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science, Beijing 100193, China について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment on Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Huang Yatao について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science, Beijing 100193, China について
Huang Yatao について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment on Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Li Minmin について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science, Beijing 100193, China について
Li Minmin について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment on Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science, Beijing 100193, China について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment on Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Wang Fengzhong について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science, Beijing 100193, China について
Wang Fengzhong について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment on Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Fan Bei について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science, Beijing 100193, China について
Fan Bei について
Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment on Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Postharvest Biology and Technology について
アノテーション について
相同性 について
リグニン について
相関係数 について
分子生物学 について
果汁 について
造粒 について
相関分析 について
遺伝子発現パターン について
生合成経路 について
標的遺伝子 について
調節因子 について
ミカン類 について
マイクロRNA について
バイオインフォマティクス について
果実とその加工品 について
菌類による植物病害 について
バイオインフォマティクス について
分子生物学 について
解析 について
カンキツ について
造粒 について
マイクロRNA について
同定 について