研究キーワード (10件):
応用健康科学,心理物理学,官能評価学,口腔生理学,味覚感受性
, 心理物理学
, 官能評価
, テクスチャー
, 閾値
, 味覚感受性
, sensory evaluation
, texture
, threshold
, gustatory sensitivity
日本咀嚼学会
, 日本食育学会
, 日本歯科東洋医学会
, 日本栄養改善学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本官能評価学会
, 日本味と匂学会
, 日本健康・栄養システム学会
, 日本調理科学会
, 日本家政学会
, 健康・栄養システム研究会
, 日本・栄養食糧学会
, The Japanese Society of Nutrition and Science
, The Japanese Society of Nutrition and Dietetics
, Japanese Society for Sensory Evaluation
, The Japanese Association for the Study of Taste Nd Smell
, Japanese Society on Nutrition Care and management
, The Japan Society of Cookery Science
, The Japan Society of Home Economics