- 2021 - 2024 ロングライフ化技術の革新によるフードロス削減と防災対応食品の開発
- 2018 - 2022 生鮮魚介類の環境保全型生産・流通システムの開発
- 2012 - 2016 安全・安心な水産物のフードシステムの開発~海から食卓まで~
- 2008 - 2011 生鮮食品の高度トレーサビリティを実現する評価システムの開発
- 2006 - 2007 食の安全に関する指標データベース-生鮮魚介類の生可食性基盤情報
- 2004 - 2007 海洋微生物を用いた環境有害物質のバイオレメディエーション
- 2000 - 魚の鮮度管理用バイオセンサーの開発
- 2000 - 脱水シートを用いた食品の鮮度保持に関する研究
- 2000 - 食品分析用バイオセンサーの開発
- 2000 - 微生物による内分泌かく乱物質の分解に関する研究
- 2000 - Development of biosensor for fish freshness control based on K value
- 1996 - 微生物及び酵素を用いたバイオマス変換に関する研究
- 環境有害物質の微生物による分解
- Detection of generic recombinant food by biosensor.
- Studies on the Effect of Dehydration Sheet on Fish Freshness Keeping
- Studies on biomass conversion using microorganisms and enzymes.
- Development of biosensors for food analysis.
- Studies on degradation of endocrine-disrupting chemicals by microorganism.
全件表示