研究者
J-GLOBAL ID:200901059855798215
更新日: 2024年12月18日 受田 浩之
ウケダ ヒロユキ | Ukeda Hiroyuki
- 「食品分析」,機能性評価法:抗酸化能229-239,ポリフェノール249-256.
丸善出版(株) 2011 - 農産物・食品検査法の新展開
株式会社 シーエムシー出版 2010 - 食品分析学 機器分析から応用まで:「構造解析に用いられる機器分析法」
培風館 2006 - 新・食品分析法II-食品機能と安全保証のための分析技術-:「食品成分の抗酸化性評価における活用事例」
光琳 2006 - Enzyme-Based Assays
Encylopedia of Analytical Science Second Edition 2004 - Sample Preparation
Encylopedia of Analytical Science Second Edition 2004 - 食品酵素化学の最新技術と応用 -フードプロテオミクスへの展望-
シーエムシー出版 2004 - Enzyme-Based Assays
Encylopedia of Analytical Science Second Edition 2004 - Sample Preparation
Encylopedia of Analytical Science Second Edition 2004 - Analysis on Maillard Reaction Products in Food Using Tetrazolium Salt XTT
Current Topics in Analytical Chemistry 2002 - Analysis on Maillard Reaction Products in Food Using Tetrazolium Salt XTT
Current Topics in Analytical Chemistry 2002 - Assay of Enzyme Superoxide Dismutase
Recent Re. Devel. Anal. Biochem. 2001 - Assay of Enzyme Superoxide Dismutase
Recent Re. Devel. Anal. Biochem. 2001 - Simultaneous flow injection analysis of L-lactate and L-malate in wine based on the use of enzymes : GBF Monographs
VCH Verlagsgesellschaft Weinheim 1992 - Simultaneous flow injection determination of malate and ethanol based on oxygen consumption with dehydrogenase and oxidase reactors : GBF Monographs
VCH Verlagsgesellschaft Weinheim 1991 - 図説フローインジェクション分析法 基礎と実験
廣川書店 1989 - Flow Injection Analysis-Fundamentals and Experiments
1989
前のページに戻る