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J-GLOBAL ID:200902049083511290 整理番号:92A0635011
製粉方法を異にした米粉の性質
Properties of Rice Flour Prepared by Different Milling Methods.
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資料名:
澱粉科学 (Journal of the Japanese Society of Starch Science)
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巻:
39
号:
3
ページ:
155-163
発行年:
1992年08月
JST資料番号:
F0614A
ISSN:
0021-5406
CODEN:
DPNKAV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)
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製粉
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引用文献 (8件):
1) 谷地田武男,中島幸一,金子町子:新潟食研研報,11,37-43(1970).
2) K. D. NISHITA and M. M. BEAN : Cereal Chem., 59, 46-49 (1982).
3) 有坂将美,吉井洋一:新潟食研研報,26,11-14(1991).
4) 奈良省三,山口献三,岡田勝宏:澱粉工誌,16,1-4(1968).
5) G.C. HE and H. SUZUKI : Cereal Chem., 65, 307-312 (1988).
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