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J-GLOBAL ID:200902132702433644   整理番号:99A0632101

イカ塩辛熟成中における食中毒細菌の消長

Fate of Selected Food-borne Pathogens during the Fermentation of Squid Shiokara.
著者 (3件):
資料名:
巻: 40  号:ページ: 206-210  発行年: 1999年06月05日 
JST資料番号: G0622A  ISSN: 0015-6426  CODEN: SKEZAP  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 短報  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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黄色ぶどう球菌,腸炎ビブリオ,E型ボツリヌス菌をイカ塩辛に接...
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分類 (1件):
分類
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動物性水産食品 
引用文献 (13件):
  • FUJII, T. Microbial contributions on ripening of squid shiokara. Nippon Suisan Gakkaishi. 1994, 60, 265-270
  • MORI, K. The aerobic bacteria in the ripening process of "Ika-shiokara". Nippon Suisan Gakkaishi. 1979, 45, 771-779
  • NISHIMURA, M. The effect of trimethylamine-N-oxide on microbial flora in "Ika-shiokara". Nippon Suisan Gakkaishi. 1991, 57, 1,141-1,145
  • YAMAZAKI, K. Effect of squid liver on microflora of "Ika-shiokara". Nippon Suisan Gakkaishi. 1992, 58, 1,971-1,976
  • TAKAI, M. Comparative studies on microbiological and chemical characteristics of "Ika-shiokara Akazukuri" and "Ika-shiokara Kurozukuri". Nippon Suisan Gakkaishi. 1992, 58, 2,373-2,378
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