文献
J-GLOBAL ID:200902172786689926 整理番号:96A0672845
魚類筋肉の死後における軟化機構に関する研究
A Study on the Mechanism of Post-mortem Tenderization of Fish Muscle.
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著者 (1件):
安藤正史
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名寄せID(JGPN) 201550000300260759 ですべてを検索
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(
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)
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資料名:
日本水産学会誌
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JST資料番号 F0898A ですべてを検索
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巻:
62
号:
4
ページ:
555-558
発行年:
1996年07月
JST資料番号:
F0898A
ISSN:
0021-5392
CODEN:
NSUGAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)
抄録/ポイント:
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引用文献 (42件):
YAMANAKA, H. Studies on the contraction of carp muscle-I.Remarkable differences between rigor mortis and thaw rigor. Nippon Suisan Gakkaishi. 1978, 44, 1123-1126
HATAE, K. Species difference and changes in the physical properties of fish muscle as freshness decreases. Nippon Suisan Gakkaishi. 1985, 51, 1155-1161
TOYOHARA, H. Relation of the rigor mortis of fish body and the texture of the muscle. Nippon Suisan Gakkaishi. 1988, 54, 1795-1798
HATAE, K. Textural properties of cultured and wild fish meat. Nippon Suisan Gakkaishi. 1989, 55, 363-368
OKA, H. Changes in texture during cold storage of cultured yellowtail meat prepared by different killing methods. Nippon Suisan Gakkaishi. 1990, 56, 1673-1678
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