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J-GLOBAL ID:201302297013000864   整理番号:13A1772237

従業員食堂を利用した食環境介入プログラムによる野菜類摂取量の変化

Changes in Vegetable Consumption Following Intervention of a Food Environment Intervention Program in the Employee Cafeteria
著者 (5件):
資料名:
巻: 71  号:ページ: 253-263  発行年: 2013年10月01日 
JST資料番号: F0151A  ISSN: 0021-5147  CODEN: EYGZA  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 解説  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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抄録/ポイント
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【目的】従業員食堂を利用した食環境介入プログラムを従業員全体...
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分類 (2件):
分類
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予防医学一般  ,  野菜とその加工品 
引用文献 (37件):
  • 1) World Health Organization (WHO): Diet, nutrition and the prevention of chronic diseases, report of a joint WHO/FAO expert consultation (WHO technical report series; 916), 147-149 (2003) WHO, Geneva
  • 2) Alonso, A., de la Fuente, C., Martín-Arnau, A. M., et al.: Fruit and vegetable consumption is inversely associated with blood pressure in a Mediterranean population with a high vegetable-fat intake: the Seguimiento Universidad de Navarra (SUN) Study, Br. J. Nutr., 92, 311-319 (2004)
  • 3) Joshipura, K.J., Ascherio, A., Manson, J.E.: Fruit and vegetable intake in relation to risk of ischemic stroke, J.A.M.A., 282, 1233-1239 (1999)
  • 4) Carter, P., Gray, L.J., Troughton, J., et al.: Fruit and vegetable intake and incidence of type 2 diabetes mellitus: systematic review and meta-analysis, B.M.J., doi:10.136/bmj. c4229 (2010)
  • 5) 健康・栄養情報研究会編:厚生労働省平成20年国民健康・栄養調査報告,(2008) 第一出版,東京
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タイトルに関連する用語 (5件):
タイトルに関連する用語
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