研究者
J-GLOBAL ID:201601015223513744
更新日: 2020年08月31日
八巻 幸二
ヤマキ コウジ | Yamaki Kohji
この研究者にコンタクトする
直接研究者へメールで問い合わせることができます。
研究キーワード (4件):
アレルギー
, 食品機能
, 炎症
, フラボノイド
論文 (14件):
Abu Torab M. A. Rahim, Yoko Takahashi, Kohji Yamaki. Mode of pancreatic lipase inhibition activity in vitro by some flavonoids and non-flavonoid polyphenols. FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. 2015. 75. 289-294
Fengjuan Li, Yoko Takahashi, Kohji Yamaki. Inhibitory effect of catechin-related compounds on renin activity. BIOMEDICAL RESEARCH-TOKYO. 2013. 34. 3. 167-171
Fengjuan Li, Mayumi Ohnishi-Kameyama, Yoko Takahashi, Kohji Yamaki. Tea polyphenols as novel and potent inhibitory substances against renin activity. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2013. 61. 40. 9697-9704
Sreerama YN, Takahashi Y, Yamaki K. Phenolic antioxidants in some Vigna species of legumes and their distinct inhibitory effects on α-glucosidase and pancreatic lipase activities. Journal of food science. 2012. 77. 9. C927-C933
Yun-Ping Zhu, Kohji Yamaki, Tadashi Yoshihashi, Mayumi Ohnishi Kameyama, Xiu-Ting Li, Yong-Qiang Cheng, Yutaka Mori, Li-Te Li. Purification and Identification of 1-Deoxynojirimycin (DNJ) in Okara Fermented by Bacillus subtilis B2 from Chinese Traditional Food (Meitaoza). JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. 2010. 58. 7. 4097-4103
もっと見る
経歴 (3件):
2009 - 現在 農研機構 食品研究部門
2004 - 2009 国際農林水産業研究センター
国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構 食品研究部門 食品健康機能研究領域 栄養健康機能ユニット
※ J-GLOBALの研究者情報は、
researchmap
の登録情報に基づき表示しています。 登録・更新については、
こちら
をご覧ください。
前のページに戻る
TOP
BOTTOM