Cardoso-Toset F. について
Animal Health Department, University of Cordoba, International Excellence Agrifood Campus ‘CeiA3’, 14071, Cordoba, Spain について
Cardoso-Toset F. について
CICAP - Food Research Centre, 14400, Pozoblanco, Cordoba, Spain について
Luque I. について
Animal Health Department, University of Cordoba, International Excellence Agrifood Campus ‘CeiA3’, 14071, Cordoba, Spain について
Morales-Partera A. について
CICAP - Food Research Centre, 14400, Pozoblanco, Cordoba, Spain について
Galan-Relano A. について
Animal Health Department, University of Cordoba, International Excellence Agrifood Campus ‘CeiA3’, 14071, Cordoba, Spain について
Barrero-Dominguez B. について
Animal Health Department, University of Cordoba, International Excellence Agrifood Campus ‘CeiA3’, 14071, Cordoba, Spain について
Hernandez M. について
CICAP - Food Research Centre, 14400, Pozoblanco, Cordoba, Spain について
Gomez-Laguna J. について
CICAP - Food Research Centre, 14400, Pozoblanco, Cordoba, Spain について
Gomez-Laguna J. について
Anatomy and Comparative Pathology Department, University of Cordoba, International Excellence Agrifood Campus ‘CeiA3’, 14071, Cordoba, Spain について
Food Microbiology について
即席食品 について
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枝肉 について
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生存 について