Zhu Dawei について
Innovation Center of Rice Cultivation Technology in Yangtze River Valley, Ministry of Agriculture/Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology of Jiangsu Province, Yangzhou University, Yangzhou 225001, Jiangsu Province, China について
Zhang Hongcheng について
Innovation Center of Rice Cultivation Technology in Yangtze River Valley, Ministry of Agriculture/Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology of Jiangsu Province, Yangzhou University, Yangzhou 225001, Jiangsu Province, China について
Guo Baowei について
Innovation Center of Rice Cultivation Technology in Yangtze River Valley, Ministry of Agriculture/Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology of Jiangsu Province, Yangzhou University, Yangzhou 225001, Jiangsu Province, China について
Innovation Center of Rice Cultivation Technology in Yangtze River Valley, Ministry of Agriculture/Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology of Jiangsu Province, Yangzhou University, Yangzhou 225001, Jiangsu Province, China について
Dai Qigen について
Innovation Center of Rice Cultivation Technology in Yangtze River Valley, Ministry of Agriculture/Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology of Jiangsu Province, Yangzhou University, Yangzhou 225001, Jiangsu Province, China について
Wei Cunxu について
Innovation Center of Rice Cultivation Technology in Yangtze River Valley, Ministry of Agriculture/Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology of Jiangsu Province, Yangzhou University, Yangzhou 225001, Jiangsu Province, China について
Zhou Guisheng について
Innovation Center of Rice Cultivation Technology in Yangtze River Valley, Ministry of Agriculture/Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology of Jiangsu Province, Yangzhou University, Yangzhou 225001, Jiangsu Province, China について
Huo Zhongyang について
Innovation Center of Rice Cultivation Technology in Yangtze River Valley, Ministry of Agriculture/Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology of Jiangsu Province, Yangzhou University, Yangzhou 225001, Jiangsu Province, China について
Food Hydrocolloids について
膨潤 について
品種 について
窒素 について
溶解度 について
澱粉粒 について
澱粉 について
糊化 について
食品工業 について
結晶度 について
栽培管理 について
アミロース について
糊化特性 について
穀粒品質 について
物理化学的性質 について
米澱粉 について
食品の品質 について
米澱粉 について
物理化学的性質 について
窒素 について