研究者
J-GLOBAL ID:201801008775946155
更新日: 2022年08月25日 白尾 美佳
Shirao Mika SHIRAO
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Open Innovation Triggered by the Intergenerational Online Communication Program between College Students and Elderly People
(2020) -
星薬大薬用植物園で栽培されるウコンの機能性についての検討
(日本薬学会第137年会 2017) -
日本型の味覚教育をどう普及させていくか
(日本食育学会 シンポジウム2016 2016) -
Suppressive Effects by Antioxidants on Bleomycin-Induced Chromosome Aberrations in Cultured Human Lymphocyte Cells,
(第26回金属の関与する生体関連反応シンポジウム 2016) -
東日本大震災被災地域の避難所における食生活調査
(日本食育学会第4回学術大会 2016) -
岩手県山田町の避難所での食と心理と生活環境ー東日本大震災の食事記録の解析と質問紙調査
(日本地理学会 2016) -
チョウジ蕾の成熟にともなう香りの変化と抗酸化活性について
(日本薬学会 2015) -
地域の食べ物昔話に関する教材開発と食育活動
(日本食育学会 2014) -
食嗜好が骨密度、咬合力に及ぼす影響について
(日本食育学会 2014) -
嚥下困難者用食品の評価法に関する検討
(日本薬学会 2014) -
The Effects of Food Preferences on Bone Mineral Density and Occlusal Force in Young Women
(IUNS 20th International congress of Nutrition 2013) -
地域における食育活動について
(日本食品科学工学会第60回記念大会 2013) -
食品物性や咬合力が嗜好性に与える影響について
(日本食育学会第7回学術大会 2013) -
丁子の機能性について
(日本薬学会133年会 2013) -
日本の食生活の実態 ~和食のすすめ~
(茗渓会 2013) -
Community-based Shokuiku(Food and Nutrition education) program for local residendes by dietetic students
(16th International congress of Dietetics 2012) -
Taking of vegetables and green tea among young women from the viewpoint of living condition and accessibility to CVS
(16th International congress of Dietetics 2012) -
Determination and comparison of gamma-aminobutyric acid contents of brown rice soaked in water and commercial germinated brown rice
(16th International congress of Dietetics 2012) -
居住形態と専攻学科からみた若年女性における「ダイエット」と「食生態」の関連
(日本健康教育学会 2012) -
有機ゲルマニウム化合物(Ge-132)による染色体異常抑制効果について -ブレオマイシンを用いた培養細胞系での検討-
(日本微量元素学会 2012)
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