Kondo Hiroki について
Department of Macromolecular Science, Graduate School of Science, Osaka University, Osaka, Japan について
Kitagawa Masaki について
Department of Macromolecular Science, Graduate School of Science, Osaka University, Osaka, Japan について
Matsumoto Yuya について
Department of Biofunctional Chemistry, Graduate School of Environmental and Life Science, Okayama University, Okayama, Japan について
Saito Masaya について
Department of Biofunctional Chemistry, Graduate School of Environmental and Life Science, Okayama University, Okayama, Japan について
Amano Marie について
Department of Biofunctional Chemistry, Graduate School of Environmental and Life Science, Okayama University, Okayama, Japan について
Sugiyama Shigeru について
Faculty of Science and Technology, Kochi University, Kochi, Japan について
Tamura Takashi について
Department of Biofunctional Chemistry, Graduate School of Environmental and Life Science, Okayama University, Okayama, Japan について
Kusakabe Hitoshi について
Enzyme Sensor Co., Ltd., Tsukuba, Ibaraki, Japan について
Inagaki Kenji について
Department of Biofunctional Chemistry, Graduate School of Environmental and Life Science, Okayama University, Okayama, Japan について
Imada Katsumi について
Department of Macromolecular Science, Graduate School of Science, Osaka University, Osaka, Japan について
Protein Science について
結晶構造 について
疎水性 について
アンモニア について
過酸化水素 について
オキシダーゼ について
基質 について
基質特異性 について
蛇毒 について
活性部位 について
アミノ基 について
複合体 について
側鎖 について
分子機構 について
L-アミノ酸オキシダーゼ について
L-アミノ酸 について
酵素一般 について
Trichoderma について
L-リジン について
オキシダーゼ について
基質認識 について
基礎 について