Dai Yalei について
Key Laboratory of Fermentation Engineering, Ministry of Education, National “111” Center for Cellular Regulation and Molecular Pharmaceutics, Hubei Key Laboratory of Industrial Microbiology, School of Biological Engineering and Food, Hubei University of Technology, Wuhan, 430068, China について
Zhao Jingyun について
Key Laboratory of Fermentation Engineering, Ministry of Education, National “111” Center for Cellular Regulation and Molecular Pharmaceutics, Hubei Key Laboratory of Industrial Microbiology, School of Biological Engineering and Food, Hubei University of Technology, Wuhan, 430068, China について
Liang Hongshan について
Key Laboratory of Environment Correlative Dietology, Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, 430070, China について
Deng Qianchun について
Key Laboratory of Oilseeds Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Wuhan, 430062, China について
Wan Chuyun について
Key Laboratory of Oilseeds Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Wuhan, 430062, China について
Key Laboratory of Environment Correlative Dietology, Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, 430070, China について
Zhou Bin について
Key Laboratory of Fermentation Engineering, Ministry of Education, National “111” Center for Cellular Regulation and Molecular Pharmaceutics, Hubei Key Laboratory of Industrial Microbiology, School of Biological Engineering and Food, Hubei University of Technology, Wuhan, 430068, China について
Food Hydrocolloids について
界面 について
粘弾性 について
表層 について
ゲル について
ゼラチン について
塩漬 について
タンパク質 について
卵白 について
脱塩 について
混合液体 について
起泡 について
浸漬 について
淡水化 について
界面特性 について
レオロジー挙動 について
塩漬アヒル卵白 について
ゼラチン について
脱塩 について
発泡特性 について
表面レオロジー挙動 について
食品の品質 について
食品蛋白質 について
ゼラチン について
支援 について
塩漬 について
アヒル について
卵白 について
脱塩 について
混合系 について
発泡 について
界面特性 について