Zhang Yujie について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China について
Feng Yixu について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China について
Shi Huiqin について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China について
Ding Kaili について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China について
Zhou Xinyun について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China について
Zhao Guozhong について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China について
Hadiatullah Hadiatullah について
School of Pharmaceutical Science and Technology, Health Science Platform, Tianjin University, Tianjin, 300072, China について
LWT - Food Science and Technology について
走査電子顕微鏡 について
品質 について
窒素 について
セルロース について
アミノ酸 について
アルデヒド について
芳香 について
果物 について
ダイズ について
発酵 について
フレーバー について
ヘミセルロース について
醤油 について
旨味 について
醤油 について
蒸気爆発 について
脱脂大豆粉 について
フレーバー について
物理化学的性質 について
食品の分析 について
野菜とその加工品 について
果実とその加工品 について
2-メチル-1-ブタノール について
脱脂大豆粉 について
蒸気爆発 について
前処理 について
醤油 について
フレーバ について