Feng Tao について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No.100 Hai Quan Road, Shanghai, China について
Ma Ningyuan について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No.100 Hai Quan Road, Shanghai, China について
Wang Kai について
Technology Center of China Tobacco Yunnan Industrial Co. Ltd., Kunming 650231, China について
Zhuang Haining について
School of Health & Society Care, Shanghai Urban Construction Vocational College, Shanghai 201415, China について
Chen Da について
Department of Food Science and Technology, The Ohio State University, 2015 Fyffe Road, Columbus OH43210, USA について
Yao Lingyun について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No.100 Hai Quan Road, Shanghai, China について
Song Shiqing について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No.100 Hai Quan Road, Shanghai, China について
Wang Huatian について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No.100 Hai Quan Road, Shanghai, China について
Sun Min について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No.100 Hai Quan Road, Shanghai, China について
Hou Feina について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No.100 Hai Quan Road, Shanghai, China について
Xu Jianying について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No.100 Hai Quan Road, Shanghai, China について
Journal of Food Quality について
マーケティング について
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