Lyu Ying について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS)/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Lyu Ying について
Department of Food Science, Shenyang Agricultural University, Shenyang 110866, China について
Bi Jinfeng について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS)/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Bi Jinfeng について
Department of Food Science, Shenyang Agricultural University, Shenyang 110866, China について
Chen Qinqin について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS)/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Li Xuan について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS)/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Wu Xinye について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS)/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Gou Min について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS)/Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing 100193, China について
Food Chemistry について
超音波 について
凍結乾燥 について
前処理 について
含水量 について
変色 について
シェルフライフ について
揮発分 について
硫黄 について
テルペノイド について
水分活性 について
彩度 について
順相 について
ラクトン について
水溶性ビタミン について
第二アルコール について
ポリオール について
保存温度 について
非酵素的褐変 について
凍結乾燥 について
変色 について
ストレージ について
超音波 について
アスコルビン酸-CaCl_2溶液 について
野菜とその加工品 について
アスコルビン酸 について
貯蔵期間 について
凍結乾燥 について
ニンジン について
色 について
強化 について
フレーバ について
超音波 について
アスコルビン酸 について