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J-GLOBAL ID:200901001984862614   Update date: Sep. 12, 2022

Fujita Shuji

フジタ シュウジ | Fujita Shuji
Research field  (2): Food sciences ,  Horticulture
Research keywords  (4): 食品生化学・食品科学 ,  園芸利用学 ,  Food biochemistry・Food Science ,  Postharvest preservation of fruits and vegetables
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 1972 - 園芸食品のアスコルビン酸酸化酵素に関する研究
  • 1972 - 食品の酵素的褐変とその防止法に関する研究
  • 1972 - Studies on Ascorbic Acid Oxidase in Fruits and Vegetables
  • 1972 - Studies on Enzymatic Browning and Its Prevention in Foods
  • 酵素的褐変とその防止法
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Papers (5):
MISC (135):
Books (2):
  • Enzymatic Browning and Its Prevention. Chapter 15 : Difference Spectra Spectrophotometry for Polyphenol Oxidase Assay.
    American Chemical Society 1995
  • Enzymatic Browning and Its Prevention. Chapter 15 : Difference Spectra Spectrophotometry for Polyphenol Oxidase Assay.
    American Chemical Society 1995
Works (2):
  • 加圧熱水処理法を用いた農産廃棄物からの糖質系機能性食品製造システムの構築
    2000 - 2002
  • 機能性バイオポリフェノールの開発とその産業的利用
    1998 - 2000
Education (4):
  • - 1972 Kyushu University
  • - 1972 Kyushu University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1970 University of Miyazaki Faculty of Agriculture
  • - 1970 University of Miyazaki Faculty of Agriculture Agricultural ChemiSty
Professional career (1):
  • (BLANK) (Kyushu University)
Work history (9):
  • 2013/04 - 現在 Nakamura Gakuen University Junior College
  • 2011/04 - 2013/03 Saga University
  • 1996/09 - 2013/03 Saga University Faculty of Agriculture
  • 2008/09 - 2011/03 Saga University
  • 1988/08 - 1996/08 Saga University Faculty of Agriculture
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Committee career (6):
  • 2006/04 - 現在 日本食品保蔵科学会 評議員
  • 2012/04 - 2013/03 佐賀県 農政審議会会長
  • 2011/04 - 2013/03 佐賀県食と農絆づくりプロジェクト 座長
  • 2011/04 - 2013/03 佐賀県卸売市場審議会 会長
  • 1999 - 2003 日本食品科学工学会 評議員
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Awards (1):
  • 2004 - 日本食品保蔵科学会・学会賞
Association Membership(s) (5):
日本食品保蔵科学会 ,  日本園芸学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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