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J-GLOBAL ID:200901029998555457   Update date: Jan. 30, 2024

Ooi Atsushi

オオイ アツシ | Ooi Atsushi
Affiliation and department:
Job title: Associate professor
Research field  (2): Marine/Aquatic life sciences ,  Biophysics
Research keywords  (2): 生物物性 ,  Physical Chemistry of Marine Food
Research theme for competitive and other funds  (16):
  • 2019 - 2020 低糖度・安定剤無添加の果実ジャムの製造方法に関する研究開発
  • 2018 - 2019 菓子類の吸湿抑制方法に関する研究
  • 2014 - 2018 スナック菓子類の品質及び生産安定化方法に関する研究
  • 2014 - 2017 菓子の光劣化抑制方法に関する研究
  • 2010 - 2014 血管平滑筋細胞の可塑的変化における細胞内ネットワークの解明
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Papers (16):
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MISC (54):
Education (5):
  • - 1988 Nagoya University
  • - 1986 Nagoya University
  • - 1986 Nagoya University Graduate School, Division of Natural Science
  • - 1984 Nagoya University School of Science
  • - 1984 Nagoya University Faculty of Science
Professional career (1):
  • Doctor of Agriculture (The University of Tokyo)
Association Membership(s) (4):
日本食品工学会 ,  日本生化学会 ,  日本生物物理学会 ,  日本水産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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