Rchr
J-GLOBAL ID:200901054226206427   Update date: Sep. 29, 2022

Yamada Tetsuya

ヤマダ テツヤ | Yamada Tetsuya
Affiliation and department:
Job title: 教授
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (6): 多糖質の利用 ,  バイオリアクター(食品製造用) ,  澱粉科学 ,  Utilization of Polysaccharide ,  Bioreactor for Food Production ,  Starch science
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 食品中の澱粉の存在形態と機能
  • 炊飯米の構造
  • 醤油用バイオリアクター
  • 澱粉の微細構造
  • Structure and function of starch in food
Show all
MISC (89):
Works (3):
  • 湯捏ね製法焼成パンの澱粉、糖類の挙動解析
    2001 -
  • 機能性を付与したパン開発の基礎研究
    2001 -
  • Study on development of bread with functial activity
    2001 -
Education (4):
  • - 1967 Nagoya University
  • - 1967 Nagoya University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1959 Nagoya University School of Agricultural Sciences
  • - 1959 Nagoya University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK)
Committee career (1):
  • 1996 - 1997 日本食品科学工学会 理事
Association Membership(s) (3):
日本応用糖質科学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page