Rchr
J-GLOBAL ID:200901085000509624   Update date: Aug. 29, 2020

Osajima Yutaka

オサジマ ユタカ | Osajima Yutaka
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): Food Science・Nutrition Science ,  食品科学・栄養科学
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • ミクロ気泡超臨界炭酸ガスによる酵素失活
  • 食品香気の分析と評価
  • 食品容器内面材への香気成分の収着とその制御
  • Deactivation of Enzyme by Microbubble Supercritical Carbon Dioxide
  • Analysis and estimation of Food Flavor
Show all
MISC (67):
Patents (4):
  • 超臨界流体による連続処理装置
  • 新規ペプチド
  • Method for Inactivating Enzymes, Microorganisms and Spores in a Liquid Foodstuff.
  • System for Processing Liquid Foodstuff or Liquid Medicine with Sapercritical Fluid of Carbon Oioxide
Education (4):
  • - 1963 Kyushu University
  • - 1963 Kyushu University
  • - 1954 Kyushu University
  • - 1954 Kyushu University
Professional career (2):
  • (BLANK) (Kyushu University)
  • (BLANK) (Kyushu University)
Committee career (4):
  • 1998 - 日本包装学会 会長理事
  • 1998 - 日本食品科学工学会 支部長,理事,副会長,会長
  • 1992 - 日本分析化学会 副会長・理事
  • 1990 - 日本農芸化学会 理事
Awards (4):
  • 1998 - 日本食品科学工学会賞
  • 1992 - 日本分析化学会賞
  • 1981 - 日本食品工業学会賞
  • 1975 - 日本栄養・食糧学会奨励賞
Association Membership(s) (7):
Institute of Food Technologist ,  アメリカ化学会 ,  日本園芸学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本包装学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本分析化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page