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J-GLOBAL ID:200901050667675354   Update date: Sep. 29, 2022

Otoguro Chikao

オトグロ チカオ | Otoguro Chikao
Affiliation and department:
Research keywords  (8): ワイン ,  発酵 ,  貯蔵 ,  食品加工 ,  Wine ,  Fermentation ,  Storage ,  Food Processing
Research theme for competitive and other funds  (9):
  • 低温蒸気加熱を用いた食品の品質改善に関する研究
  • 梅酒の品質改善に関する研究
  • 硬度保持剤の開発と食品加工への応用
  • 産膜酵母の発生防止法の開発
  • 梅漬けの硬度保持機構とその製造法の改良に関する研究
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MISC (67):
Patents (2):
  • 野菜、果実酒の保存方法
  • 赤色清酒の製造方法
Education (2):
  • - 1971 University of Yamanashi Faculty of Engineering
  • University of Yamanashi Faculty of Engineering
Professional career (1):
  • Doctor of Engineering (University of Yamanashi)
Work history (15):
  • 2001/04 - Yamanashi Prefectural Industrial Technology Center
  • 2001/04 - The Yamanashi Industrial Technology Center,
  • 1997/04 - Yamanashi Prefectural Industrial Technology Center
  • 1997/04 - The Yamanashi Industrial Technology Center,
  • 1994/04 - Yamanashi Prefectural Industrial Technology Center
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Committee career (2):
  • 2007 - 2009 ASEV日本ブドウ・ワイン学会 理事
  • 2007 - 2009 日本食品保蔵科学会 評議員
Awards (8):
  • 1996年5月 (社)山梨科学アカデミーより奨励賞
  • 1995年6月 (社)日本食品低温保蔵学会より学会賞
  • 1981年9月 (財)日本醸造協会より技術賞
  • Sciences
  • May/1996 Encouraging Prize from the Yamanashi Academy of
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Association Membership(s) (5):
ASEV日本ブドウ・ワイン学会 ,  日本食品保蔵科学会 ,  Japan Association of Food Preservation Scientists ,  Japan Chapter ,  American Society for Enology and Viticulture
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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