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J-GLOBAL ID:200901052661033906   Update date: Jan. 30, 2024

Michihata Toshihide

ミチハタ トシヒデ | Michihata Toshihide
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (3): 伝統食品 ,  食品化学 ,  fish sauce
Research theme for competitive and other funds  (5):
  • 2018 - 2021 Study on removal of harmful substances from fish sauce
  • 2004 - 2010 investigation of Japanese fish sauce
  • 2002 - 2010 Investigation of Japanese fish sauce
  • 2008 - 2009 高機能性いしり(魚醤油)を用いた天然型サプリメントの研究開発
  • 1998 - 2002 イシル(魚醤油)に関する研究
Papers (14):
MISC (14):
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Education (1):
  • - 1985 Tokyo University of Science Graduate School of Science
Professional career (1):
  • 応用生命科学 (大阪府立大学)
Committee career (1):
  • 2011/04 - 現在 日本食品科学工学会中部支部 評議委員
Association Membership(s) (4):
北陸伝統食品研究会 ,  日本伝統食品研究会 ,  日本農芸化学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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