Rchr
J-GLOBAL ID:200901054226206427
Update date: Sep. 29, 2022
Yamada Tetsuya
ヤマダ テツヤ | Yamada Tetsuya
Affiliation and department:
旧所属 名城大学 農学部 応用生物化学科
About 旧所属 名城大学 農学部 応用生物化学科
Search "旧所属 名城大学 農学部 応用生物化学科"
Job title:
教授
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (6):
多糖質の利用
, バイオリアクター(食品製造用)
, 澱粉科学
, Utilization of Polysaccharide
, Bioreactor for Food Production
, Starch science
Research theme for competitive and other funds (8):
食品中の澱粉の存在形態と機能
炊飯米の構造
醤油用バイオリアクター
澱粉の微細構造
Structure and function of starch in food
Fine Structure of Cooked Rice Grain
Bioreactor for Soy-sauce Production
Molecular structure of starch
Show all
MISC (89):
湯捏ね食パン中の澱粉の存在形態. 名城大学農学部学術報告. 2004. 40号 9-20
澱粉の老化-高分子の結晶化理論による解析-. 名城大学農学部学術報告. 2004. 40号 1-8
清酒中の銅含量. 日本醸造協会誌. 2004. 99(1) 73-75
ITO T. Effect of surfactant addition on viscosity profiles of starches. Scientific reports of the faculty of agriculture, Meijo University. 2004. 40. 61-70
ITO Tomomi, ITO Akitoshi, YAMADA Tetsuya, NISHIDA Yoshio. The effect of monoglyceride on steamed rice digestion. JOURNAL OF THE SOCIETY OF BREWING,JAPAN. 2003. 98(10) 743-747. 10. 743-747
more...
Works (3):
湯捏ね製法焼成パンの澱粉、糖類の挙動解析
2001 -
機能性を付与したパン開発の基礎研究
2001 -
Study on development of bread with functial activity
2001 -
Education (4):
- 1967 Nagoya University
- 1967 Nagoya University Graduate School, Division of Agriculture
- 1959 Nagoya University School of Agricultural Sciences
- 1959 Nagoya University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
(BLANK)
Committee career (1):
1996 - 1997 日本食品科学工学会 理事
Association Membership(s) (3):
日本応用糖質科学会
, 日本食品科学工学会
, 日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM