Rchr
J-GLOBAL ID:200901065793616271
Update date: Dec. 15, 2002
Uehigashi Haruhiko
ウエヒガシ ハルヒコ | Uehigashi Haruhiko
Contact this researcher
You can send email directly to the researcher.
Affiliation and department:
Kochi Prefecture Industrial Technology Center
About Kochi Prefecture Industrial Technology Center
Search "Kochi Prefecture Industrial Technology Center"
Research theme for competitive and other funds (2):
醸造用酵母の育種 発酵技術(清酒、ビール、焼酎) 酒造好適米の開発
Breeding of brewer's yeast Fermentation technologies (refined sake, beer, distilled spirit) Development of rice suited to sake brewing
MISC (4):
変異型α-イソプロピルリンゴ酸合成酵素遺伝子及びロイシン脱水素酵素遺伝子を導入した高香気性清酒酵母の育種. 日本醸造協会. 2001. 96(2), 129-136
3.吟醸用掛け米の老化に及ぼす蒸し米さらし条件の影響について. 日本醸造協会. 2000. 95(1), 70-73
2.酒造好適米「吟の夢」の品種特性. 日本醸造協会. 1999. 94(10), 840-847
1.変異型脂肪酸合成酵素遺伝子を導入した高香気性清酒酵母の育種と 白糖焼酎醸造への応用. 日本醸造協会. 1999. 94(1), 63-71
Patents (1):
海洋深層水を利用した味噌又は清酒及びその製造方法
Education (3):
- 2000 Ehime University
- 1984 Kochi University
- 1982 Kindai University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
農学博士 (愛媛大学)
Work history (1):
土佐鶴酒造
Association Membership(s) (3):
日本農芸化学会
, 日本生物工学会
, 日本醸造学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM