Rchr
J-GLOBAL ID:200901065793616271   Update date: Dec. 15, 2002

Uehigashi Haruhiko

ウエヒガシ ハルヒコ | Uehigashi Haruhiko
Affiliation and department:
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 醸造用酵母の育種 発酵技術(清酒、ビール、焼酎) 酒造好適米の開発
  • Breeding of brewer's yeast Fermentation technologies (refined sake, beer, distilled spirit) Development of rice suited to sake brewing
MISC (4):
Patents (1):
  • 海洋深層水を利用した味噌又は清酒及びその製造方法
Education (3):
  • - 2000 Ehime University
  • - 1984 Kochi University
  • - 1982 Kindai University
Professional career (1):
  • 農学博士 (愛媛大学)
Work history (1):
  • 土佐鶴酒造
Association Membership(s) (3):
日本農芸化学会 ,  日本生物工学会 ,  日本醸造学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page