Rchr
J-GLOBAL ID:200901095553347377   Update date: May. 23, 2020

Awatsuhara Rie

アワツハラ リエ | Awatsuhara Rie
Affiliation and department:
Job title: Lecturer
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 調理科学 ,  Cookery Science
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2006 - 2009 The functionality evaluation of protein and buckwheat polyphenol complex
  • ソバ食品の機能特性変化に及ぼすルチン-タンパク質相互作用の影響
MISC (15):
Books (2):
  • Nブックス実験シリーズ 調理科学実験
    建帛社 2009 ISBN:9784767903842
  • 調理を学ぶ
    八千代出版 2009 ISBN:9784842914732
Education (2):
  • - 2009 Tokyo Kasei University
  • - 1994 Tokyo Kasei University
Professional career (1):
  • ph.D (Tokyo Kasei University)
Work history (2):
  • 1995 - 2001 Iida Women's Junior College
  • 1995 - 2001 Iida Women's Junior College, Assistant
Committee career (1):
  • 2006/11/01 - 日本栄養改善学会 評議委員 2006年11月1日~
Awards (1):
  • 日本調理科学会 奨励賞
Association Membership(s) (4):
日本食生活学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page