Pat
J-GLOBAL ID:200903020731340257

食品用素材

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 特許業務法人アルガ特許事務所
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2003082049
Publication number (International publication number):2004283134
Application date: Mar. 25, 2003
Publication date: Oct. 14, 2004
Summary:
【課題】食品類の老化防止、粘着防止およびゲル化防止を行うことができる食品用素材を提供することを目的とする。【解決手段】乳化剤と澱粉とによって形成される澱粉複合体からなる食品用素材。【選択図】 なし
Claim (excerpt):
乳化剤と澱粉とによって形成される澱粉複合体からなる、食品用素材。
IPC (2):
A23L1/00 ,  C08B30/00
FI (2):
A23L1/00 N ,  C08B30/00
F-Term (23):
4B014GG02 ,  4B014GK12 ,  4B014GL06 ,  4B032DB01 ,  4B032DG02 ,  4B032DK09 ,  4B032DK15 ,  4B032DL20 ,  4B035LC03 ,  4B035LG09 ,  4B035LG21 ,  4B035LK13 ,  4B035LP16 ,  4B035LP43 ,  4B036LC05 ,  4B036LF11 ,  4B036LH08 ,  4B036LH12 ,  4B036LK06 ,  4B036LP17 ,  4C090AA08 ,  4C090BA13 ,  4C090DA27
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (7)
  • 食品用増粘剤
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平9-159956   Applicant:ソシエテデプロデユイネツスルソシエテアノニム
  • 特開平3-254653
  • 高粘度食品乾燥物
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平8-076997   Applicant:花王株式会社
Show all

Return to Previous Page