Pat
J-GLOBAL ID:200903079374083873

パン用小麦粉

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (3): 平木 祐輔 ,  藤田 節 ,  石井 貞次
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002299341
Publication number (International publication number):2004129607
Application date: Oct. 11, 2002
Publication date: Apr. 30, 2004
Summary:
【課題】柔らかくてもちもちした歯切れの良い食感があり、風味が良好で、かつ老化が遅いパンを製造する。【解決手段】予めα化した小麦粉ならびにα-アミラーゼおよび/またはプルラナーゼを混合してなる製パン用小麦粉を使用してパンを製造する。【選択図】 なし
Claim (excerpt):
予めα化した小麦粉ならびにα-アミラーゼおよび/またはプルラナーゼを混合してなる製パン用小麦粉。
IPC (3):
A21D6/00 ,  A21D2/26 ,  A21D13/00
FI (3):
A21D6/00 ,  A21D2/26 ,  A21D13/00
F-Term (5):
4B032DB01 ,  4B032DB35 ,  4B032DG02 ,  4B032DG14 ,  4B032DK51
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (6)
Show all

Return to Previous Page