Pat
J-GLOBAL ID:200903079374083873
パン用小麦粉
Inventor:
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (3):
平木 祐輔
, 藤田 節
, 石井 貞次
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002299341
Publication number (International publication number):2004129607
Application date: Oct. 11, 2002
Publication date: Apr. 30, 2004
Summary:
【課題】柔らかくてもちもちした歯切れの良い食感があり、風味が良好で、かつ老化が遅いパンを製造する。【解決手段】予めα化した小麦粉ならびにα-アミラーゼおよび/またはプルラナーゼを混合してなる製パン用小麦粉を使用してパンを製造する。【選択図】 なし
Claim (excerpt):
予めα化した小麦粉ならびにα-アミラーゼおよび/またはプルラナーゼを混合してなる製パン用小麦粉。
IPC (3):
A21D6/00
, A21D2/26
, A21D13/00
FI (3):
A21D6/00
, A21D2/26
, A21D13/00
F-Term (5):
4B032DB01
, 4B032DB35
, 4B032DG02
, 4B032DG14
, 4B032DK51
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (6)
-
パン類およびその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2002-001816
Applicant:奥本製粉株式会社
-
特開平1-206943
-
薄力小麦粉その製造方法及び薄力小麦粉組成物
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平11-172622
Applicant:日本製粉株式会社
-
冷凍パン生地の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平9-215891
Applicant:松谷化学工業株式会社
-
酵素含有ベーキング改良剤
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平4-241143
Applicant:クエスト・インターナショナル・ビー・ブイ
-
特開平1-206943
Show all
Return to Previous Page