Pat
J-GLOBAL ID:200903073823452740

パン類およびその製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 岩谷 龍
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002001816
Publication number (International publication number):2003199482
Application date: Jan. 08, 2002
Publication date: Jul. 15, 2003
Summary:
【要約】【課 題】 工業的に有利に製造可能であって、パン本来の形状、風味を有すると共に、餅風の食感、即ち、もちもちした食感やしっとり感、旨味を有するパン類を提供すること。【解決手段】 パン類を製造する際の原料として、少なくとも(イ)小麦粉、(ロ)α化小麦粉または/およびα化小麦澱粉、および(ハ)α-アミラーゼを用いたことを特徴とするパン類。
Claim (excerpt):
パン類を製造する際の原料として、少なくとも(イ)小麦粉、(ロ)α化小麦粉または/およびα化小麦澱粉、および(ハ)α-アミラーゼを用いたことを特徴とするパン類。
IPC (4):
A21D 2/36 ,  A21D 2/18 ,  A21D 2/26 ,  A21D 13/00
FI (4):
A21D 2/36 ,  A21D 2/18 ,  A21D 2/26 ,  A21D 13/00
F-Term (6):
4B032DB01 ,  4B032DB35 ,  4B032DG02 ,  4B032DK12 ,  4B032DK15 ,  4B032DK51
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (10)
Show all
Cited by examiner (10)
Show all

Return to Previous Page