Pat
J-GLOBAL ID:200903099644542574

冷菓類及びゲル状食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1993110700
Publication number (International publication number):1994319459
Application date: May. 12, 1993
Publication date: Nov. 22, 1994
Summary:
【要約】【目的】アイスクリ-ム類(オ-バ-ランのある冷菓類)や高級ゼリ-において出来るだけ砂糖以外の賦形剤を使い、使用する固形量が少なくしかも物性の良い製品を得る。【構成】砂糖及び/又はその代替賦形剤を含有する冷菓類又はゲル状食品において、砂糖重量及び/又は砂糖代替賦形剤重量の1/3〜1/2量のトレハロ-スを使用する。
Claim (excerpt):
砂糖及び/又はその代替賦形剤を含有する冷菓類又はゲル状食品において、砂糖重量及び/又は砂糖代替賦形剤重量の1/3〜1/2量のトレハロ-スを使用することを特徴とする冷菓類又はゲル状食品。
IPC (2):
A23G 9/02 ,  A23L 1/06
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (7)
Show all

Return to Previous Page