About OKI TOMOYUKI
About 農業・食品産業技術総合研究機構 九州沖縄農業研究セ
About MIYOSHI AYAKO
About 熊本県大 環境共生
About GOTO KAZUHISA
About 農業・食品産業技術総合研究機構 九州沖縄農業研究セ
About SATO MAKI
About 農業・食品産業技術総合研究機構 九州沖縄農業研究セ
About SHIRATSUCHI HIDEKI
About 熊本県大 環境共生
About TERAHARA NORIHIKO
About 南九州大 健康栄養
About SUDA IKUO
About 農業・食品産業技術総合研究機構 九州沖縄農業研究セ
About 日本食品科学工学会誌
About Ipomoea batatas
About anthocyanin
About quantitative analysis (analytical chemistry)
About coloring matter
About food processing
About Food Analysis
About food ingredient
About polynuclear aromatic compound
About 紫サツマイモ
About fabricated food
About Vegetables and processed vegetable products
About Food chemistry,nutritional value
About 紫サツマイモ
About 加工食品
About アントシアニン
About 定量