Pat
J-GLOBAL ID:201603004612323034
ソバ粉、ソバ粉の使用方法、麺類、および麺帯加工食品
Inventor:
,
,
,
,
,
,
Applicant, Patent owner:
,
Agent (17):
蔵田 昌俊
, 高倉 成男
, 河野 哲
, 中村 誠
, 福原 淑弘
, 峰 隆司
, 白根 俊郎
, 村松 貞男
, 野河 信久
, 幸長 保次郎
, 河野 直樹
, 砂川 克
, 井関 守三
, 佐藤 立志
, 岡田 貴志
, 堀内 美保子
, 竹内 将訓
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2011118050
Publication number (International publication number):2012244927
Patent number:5887070
Application date: May. 26, 2011
Publication date: Dec. 13, 2012
Claim (excerpt):
【請求項1】 芽系T26号(受託番号FERM P-22092)または芽系T27号(受託番号FERM P-22093)のダッタンソバ種子の粉末からなり、ルチン分解酵素活性値が20nkat/g以下であるソバ粉。
IPC (2):
A23L 7/10 ( 201 6.01)
, A23L 7/109 ( 201 6.01)
FI (2):
A23L 1/10 H
, A23L 1/16 F
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
-
特開平4-144654
-
ダッタンそば粉の製造方法、ダッタンそばの製造方法及びそば粉加工食品
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2003-177777
Applicant:日本製粉株式会社, 松屋製粉株式会社
-
ルチン含有物の処理方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2004-308851
Applicant:アイシーエス株式会社
Show all
Return to Previous Page