Rchr
J-GLOBAL ID:201701002357561489   Update date: Apr. 05, 2021

KOMODA Toshikazu

KOMODA Toshikazu
Affiliation and department:
Job title: 准教授
Research field  (1): Bioorganic chemistry
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2017 - 2018 機能性成分を持つ作物の6次産業化
  • 2016 - 2018 エビ由来タンパク質の低アレルゲン化技術の開発とアレルギー体質改善への可能性
Papers (23):
more...
MISC (35):
Patents (1):
Professional career (1):
  • 博士(食品栄養科学) (静岡県立大学)
Committee career (3):
  • 2019/09 - 現在 日本食品保蔵学会 HACCP管理者認定テキスト編集委員
  • 2017/04 - 現在 日本農芸化学会 英文誌 編集委員
  • 2013/03 - 現在 日本食品保蔵学会 HACCP管理者認定講師
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page