About OKI SHIORI
About 秋田県立大学大学院生物資源科学研究科
About SATO CHIKA
About 秋田県立大学生物資源科学部
About KUBOTA NATSUKI
About 秋田県立大学生物資源科学部
About NAKASHIMA KEITA
About ハウス食品株式会社
About ISHIKAWA KYOKO
About 秋田県立大学大学院生物資源科学研究科
About ISHIKAWA KYOKO
About 秋田県立大学生物資源科学部
About AKIYAMA YOSHINOBU
About 秋田県立大学大学院生物資源科学研究科
About AKIYAMA YOSHINOBU
About 秋田県立大学生物資源科学部
About 日本食品工学会誌
About fatty acid
About heat treatment
About potato starch
About molecular structure
About modified starch
About food processing
About variation
About additive effect
About X-Ray Diffraction
About heat treatment
About structural change
About resistant starch
About internal free fatty acid
About starch-fatty acid complex
About X-ray diffraction
About Starch
About Palmitic Acid
About 脂肪酸
About 加熱処理
About バレイショ澱粉
About 分子構造