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J-GLOBAL ID:200902223110254572   整理番号:07A0719377

耐塩性酵母による味噌に特異的な芳香成分2(or5)-エチル-5(or2)-メチル-4-ヒドロキシ-3(2H)-フラノンの形成に及ぼすリボースおよびグリシンのアミノ-カルボニル反応の影響

Effects of the Amino-Carbonyl Reaction of Ribose and Glycine on the Formation of the 2(or 5)-Ethyl-5(or 2)-methyl-4-hydroxy-3(2H)-furanone Aroma Component Specific to Miso by Halo-Tolerant Yeast
著者 (6件):
資料名:
巻: 71  号:ページ: 1761-1763 (J-STAGE)  発行年: 2007年 
JST資料番号: G0021A  ISSN: 0916-8451  CODEN: BBBIEJ  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 短報  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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発酵調味料  ,  食品の化学・栄養価 
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