NABETA Keisuke について
Department of Bioscience, Tokyo University of Agriculture, 1-1-1 Sakuragaoka, Setagaya-ku, Tokyo 156-8502, Japan について
WATANABE Satoru について
Department of Bioscience, Tokyo University of Agriculture, 1-1-1 Sakuragaoka, Setagaya-ku, Tokyo 156-8502, Japan について
CHIBAZAKURA Taku について
Department of Bioscience, Tokyo University of Agriculture, 1-1-1 Sakuragaoka, Setagaya-ku, Tokyo 156-8502, Japan について
ZENDO Takeshi について
Laboratory of Microbial Technology, Division of Systems Bioengineering, Department of Bioscience and Biotechnology, Faculty of Agriculture, Graduate School, Kyushu University, 744 Motooka, Nishi-ku, Fukuoka 819-0395, Japan について
SONOMOTO Kenji について
Laboratory of Microbial Technology, Division of Systems Bioengineering, Department of Bioscience and Biotechnology, Faculty of Agriculture, Graduate School, Kyushu University, 744 Motooka, Nishi-ku, Fukuoka 819-0395, Japan について
SHIMIZU-KADOTA Mariko について
Department of Bioscience, Tokyo University of Agriculture, 1-1-1 Sakuragaoka, Setagaya-ku, Tokyo 156-8502, Japan について
SHIMIZU-KADOTA Mariko について
Department of Environmental Systems Sciences, Musashino University, 3-3-3 Ariake, Koto-ku, Tokyo 135-8181, Japan について
YOSHIKAWA Hirofumi について
Department of Bioscience, Tokyo University of Agriculture, 1-1-1 Sakuragaoka, Setagaya-ku, Tokyo 156-8502, Japan について
YOSHIKAWA Hirofumi について
NODAI Genome Research Center, Tokyo University of Agriculture, 1-1-1 Sakuragaoka, Setagaya-ku, Tokyo 156-8502, Japan について
Bioscience of Microbiota, Food and Health (Web) について
アルデヒドリアーゼ について
Enterococcus について
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ヘテロ乳酸発酵 について
代謝シフト について
ホスホケトラーゼ活性化 について
ホモ二量体 について
Enterococcus mundtii について
キシロース濃度 について
構成的表現 について
酵素一般 について
遺伝子発現 について
Enterococcus について
乳酸発酵 について
代謝 について
シフト について
酵素 について
構成的発現 について