Plessis Heinrich du について
ARC Infruitec-Nietvoorbij (The Fruit, Vine and Wine Institute of the Agricultural Research Council), Private Bag X5026, Stellenbosch 7599, South Africa について
Plessis Heinrich du について
Institute for Wine Biotechnology & Department of Viticulture and Oenology, Stellenbosch University, Private Bag X1, Matieland 7602, South Africa について
Toit Maret du について
Institute for Wine Biotechnology & Department of Viticulture and Oenology, Stellenbosch University, Private Bag X1, Matieland 7602, South Africa について
Nieuwoudt Helene について
Institute for Wine Biotechnology & Department of Viticulture and Oenology, Stellenbosch University, Private Bag X1, Matieland 7602, South Africa について
Rijst Marieta van der について
ARC Biometry, Private Bag X5026, Stellenbosch 7599, South Africa について
Kidd Martin について
Centre for Statistical Consultation, Department of Statistics and Actuarial Sciences, Stellenbosch University, Private Bag X1, Matieland 7602, South Africa について
Jolly Neil について
ARC Infruitec-Nietvoorbij (The Fruit, Vine and Wine Institute of the Agricultural Research Council), Private Bag X5026, Stellenbosch 7599, South Africa について
Fermentation (Web) について
相互作用 について
発酵 について
酵母 について
官能検査 について
Candida について
ぶどう酒 について
アルコール について
酵母菌属 について
乳酸菌 について
揮発分 について
ぶどう酒醸造 について
脂肪族アルコール について
ポリオール について
官能特性 について
マロラクチック発酵 について
酵母の選択 について
乳酸菌 について
接種 について
揮発性化合物 について
ケミカルプロファイル について
官能評価 について
芳香 について
ぶどう酒 について
ワイン について
発酵 について
動力学 について
フレーバ について
Saccharomyces について
酵母 について
戦略 について