Tan Xiaoyan について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology, College of Agriculture, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Tan Xiaoyan について
Jiangsu Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Tan Xiaoyan について
Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, The University of Queensland, Brisbane, Queensland, 4072, Australia について
Li Changfeng について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology, College of Agriculture, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Bai Yeming について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology, College of Agriculture, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Bai Yeming について
Jiangsu Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Bai Yeming について
Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, The University of Queensland, Brisbane, Queensland, 4072, Australia について
Gilbert Robert G. について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology, College of Agriculture, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Gilbert Robert G. について
Jiangsu Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Gilbert Robert G. について
Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, The University of Queensland, Brisbane, Queensland, 4072, Australia について
Food Hydrocolloids について
粘性 について
溶解度 について
加水分解 について
ゲル について
ゲル化 について
アルブミン について
グルテリン について
グロブリン について
消化 について
澱粉 について
糊化 について
ヒヨコマメ について
酵素的分解 について
品種 について
食品特性 について
糊化特性 について
ヒヨコマメ について
グロブリン について
グルテリン について
澱粉消化性 について
蛋白質消化 について
食品の品質 について
ヒヨコマメ について
種子 について
澱粉 について
消化 について
減速 について
貯蔵 について
蛋白質画分 について
役割 について