Sioriki Eleni について
Food Structure & Function Research Group, Department of Food Technology, Safety and Health, Ghent University, Belgium について
Tuenter Emmy について
Natural Products & Food Research and Analysis, Department of Pharmaceutical Sciences, University of Antwerp, Belgium について
de Walle Davy Van について
Food Structure & Function Research Group, Department of Food Technology, Safety and Health, Ghent University, Belgium について
Lemarcq Valerie について
Food Structure & Function Research Group, Department of Food Technology, Safety and Health, Ghent University, Belgium について
Cazin Catherine S.J. について
Department of Chemistry and Centre of Sustainable Chemistry, Ghent University, Belgium について
Nolan Steven P. について
Department of Chemistry and Centre of Sustainable Chemistry, Ghent University, Belgium について
Pieters Luc について
Natural Products & Food Research and Analysis, Department of Pharmaceutical Sciences, University of Antwerp, Belgium について
Dewettinck Koen について
Food Structure & Function Research Group, Department of Food Technology, Safety and Health, Ghent University, Belgium について
Food Chemistry について
酸性度 について
芳香 について
ココア について
フレーバー について
苦味 について
カカオ について
嗜好性 について
生体アミン について
揮発分 について
揮発性 について
分散度 について
GC-MS分析 について
渋味 について
非揮発性 について
植物性化学物質 について
SPME-GC-MS について
カカオ について
アルカリ化 について
気分 について
植物化学物質 について
不揮発性 について
揮発性物質 について
食品の化学・栄養価 について
非揮発性 について
揮発性 について
気分 について
増強 について
ココア について
アルカリ について