Rchr
J-GLOBAL ID:200901048422871765   Update date: Aug. 25, 2020

Nakayama Reiko

Nakayama Reiko
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食生活 ,  Food Culture
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • シュードシリアルの調理的研究
  • 製パン性に関する研究
  • 天然抗酸化性物質に関する研究
  • Study on Cooking of Pseudocereals
  • Study on Breadmaking Quality
Show all
MISC (58):
Books (1):
  • 食品学(共著)
    ミトヨ出版 1998
Education (4):
  • - 1983 Osaka City University
  • - 1983 Osaka City University
  • - 1978 Osaka City University
  • - 1978 Osaka City University
Association Membership(s) (5):
日本栄養改善学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本調理科学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page