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J-GLOBAL ID:200901048422871765   Update date: Sep. 24, 2022

Nakayama Reiko

Nakayama Reiko
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食生活 ,  Food Culture
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • シュードシリアルの調理的研究
  • 製パン性に関する研究
  • 天然抗酸化性物質に関する研究
  • Study on Cooking of Pseudocereals
  • Study on Breadmaking Quality
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MISC (58):
Books (1):
  • 食品学(共著)
    ミトヨ出版 1998
Education (4):
  • - 1983 Osaka City University
  • - 1983 Osaka City University Graduate School, Division of Domestic Science
  • - 1978 Osaka City University Faculty of Human Life Science
  • - 1978 Osaka City University Faculty of Life Science
Association Membership(s) (5):
日本栄養改善学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本調理科学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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