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J-GLOBAL ID:200901063466126098   Update date: Sep. 02, 2022

Okuzaki Masami

オクザキ マサミ | Okuzaki Masami
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品の機能性成分 ,  食品の成分分析
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2003 - 2008 アクアガスを用いた高品質汎用食材の新規調整技術の開発-基礎的加工特性の解明
MISC (8):
Books (1):
  • 新食品分析ハンドブック
    建帛社 2000
Works (1):
  • 乾しいたけのトレーサビリティ(ソフト・ドリンク技術資料)
    2006 -
Work history (2):
  • 2006 - - 埼玉医科大学 保健医療学部健康医療科学科 教授
  • Saitama Medical University Faculty of Health and Medical Care Professor
Committee career (6):
  • 2010 - (社)日本食品科学工学会 総務委員
  • 2008 - 2009 日本食生活学会 企画・編集委員
  • 2004 - 日本食生活学会 理事
  • 2002 - - (社)全国乳栓容器・機器協会理事
  • 1999 - 日本食物繊維学会 評議員
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Association Membership(s) (7):
食品分析研究会 ,  日本食物繊維学会 ,  (社)日本食品科学工学会 ,  日本食生活学会 ,  Japanese Association for Dietary Fiber Resach ,  The Japanese Society for Food Science and Technology ,  The Japan Association for the Integrated Study of Dietary Habits
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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