Rchr
J-GLOBAL ID:200901078587620984   Update date: Sep. 22, 2022

Ueda Motoko

ウエダ モトコ | Ueda Motoko
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品科学 ,  food science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • ハウス栽培'アーウィン'種マンゴー果実の成熟に伴う理化学的特性の変化
  • ハウス栽培マンゴー果実の成熟に伴うポリフェノールおよびポリフェノールオキダーゼ活性の消長
  • ハウス栽培完熟マンゴー果実の色調、果肉硬度、呼吸量および主要成分におよぼす貯蔵の影響
  • Changes in Physical and Chemical Properties during Maturation of Mango Fruit Mangifera india L.'Irwin')Cultured in a Plastic Greenhouse
  • Variation of Total Polyphenol and Polyphenol Oxidase Activity during Maturation of Mango Fruit (Mangifera indica L. 'Irwin') Cultured in a Plastic House
Show all
Papers (6):
MISC (2):
Books (1):
  • 基礎から学ぶ 食品化学実験テキスト
    建帛社 2014
Lectures and oral presentations  (1):
  • 落花生豆腐の性状に及ぼす各種澱粉の影響
    (日本応用糖質科学会 2008)
Education (2):
  • - 1975 Kindai University Faculty of Agriculture
  • - 1975 Kinki University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK) (Kinki University)
Association Membership(s) (2):
園芸学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page