Pat
J-GLOBAL ID:200903098756799385
ペースト状食品
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
尾関 弘
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002341676
Publication number (International publication number):2004173541
Application date: Nov. 26, 2002
Publication date: Jun. 24, 2004
Summary:
【課題】滑らかで口当りが良く、糊状感がなくて口溶けに優れ、貯蔵安定性にも優れたペースト状食品を開発すること【解決手段】ペースト状食品にアミロース含量が20-35質量%の加工穀類澱粉を1〜10質量%含有せしめること【選択図】なし
Claim (excerpt):
アミロース含量が20-35質量%の加工穀類澱粉を1〜10質量%含有してなるペースト状食品
IPC (2):
FI (2):
F-Term (9):
4B014GB11
, 4B014GE01
, 4B014GG03
, 4B014GG04
, 4B014GK08
, 4B014GL11
, 4B023LC05
, 4B023LE30
, 4B023LK08
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
-
食品用変性澱粉およびそれを用いたペースト状食品
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平7-205042
Applicant:日澱化學株式会社
-
低カロリー低脂肪のバター状スプレッドおよびその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-219256
Applicant:カンバーランド・パツキング・コーポレーシヨン
-
フィリング材及びその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2001-139991
Applicant:鐘淵化学工業株式会社
-
ペースト状食品
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平9-189203
Applicant:日本食品化工株式会社
-
フラワーペーストの製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-261359
Applicant:松谷化学工業株式会社
Show all
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (4)
-
Daily Industries International, (1997), Vol. 62, No. 10, p. 37-38
-
でん粉製品の知識, 19960525, 第50頁、第109-110頁
-
でん粉製品の知識, 19960525, 第50頁、第109-110頁
-
でん粉製品の知識, 19960525, 第50頁、第109-110頁
Show all
Return to Previous Page