Pat
J-GLOBAL ID:200903098756799385

ペースト状食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 尾関 弘
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2002341676
Publication number (International publication number):2004173541
Application date: Nov. 26, 2002
Publication date: Jun. 24, 2004
Summary:
【課題】滑らかで口当りが良く、糊状感がなくて口溶けに優れ、貯蔵安定性にも優れたペースト状食品を開発すること【解決手段】ペースト状食品にアミロース含量が20-35質量%の加工穀類澱粉を1〜10質量%含有せしめること【選択図】なし
Claim (excerpt):
アミロース含量が20-35質量%の加工穀類澱粉を1〜10質量%含有してなるペースト状食品
IPC (2):
A23L1/10 ,  A23G3/00
FI (2):
A23L1/10 Z ,  A23G3/00
F-Term (9):
4B014GB11 ,  4B014GE01 ,  4B014GG03 ,  4B014GG04 ,  4B014GK08 ,  4B014GL11 ,  4B023LC05 ,  4B023LE30 ,  4B023LK08
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
Show all
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (4)
Show all

Return to Previous Page